Till huvudsidan...

Familjeterapiföreningen i Västra Sverige – ftfvs

bjuder in till Årsmöte, filmvisning och
påminner om att det är dags att betala medlemsavgiften för 2017

 

”Som en riktig familj” är en utbildningsfilm i familjeterapi av Magnus Ringborg, Patrik Kärn och Fredrik Färdig. Filmen är gjord med stöd av Hälsouniversitetet i Linköping, Linnéuniversitetet, Växjö, Lunds Universitet, Umeå Universitet, BUP Skåne och Karolinska Institutet.

Till samtalet som vi får följa kommer tre människor ledsagande en problemperson, Emma, vars beteende ska förändras. Hon ska gå i skolan. Från samtalet går fyra personer som har fått nya känslomässiga upplevelser och de har fått nya tankar om hur saker hänger ihop i familjen och om sin egen del i detta. De har också med sig idéer om att de själva kan bidra på ett nytt sätt för att vara en del av problemens lösning och de funderar på hur de kan börja agera lite annorlunda. ”Du Emma kommer att få se mindre av tjat men mer av oro och omsorg framöver”. (text hämtad ur filmens studiehandledning)

Torsdag 9 mars klockan 18:00 träffas vi på Landeriet rum 21 Korsvägen.

Är du bara intresserad av filmen och/eller ännu inte är medlem är du välkommen efter årsmötet 18:30.   Mer information om föreningen finns på vår Facebooksida.

18:00 årsmöte

18:30 c:a, filmvisning

Patrik Kärn och Fredrik Färdig presenterar filmen och leder samtalet efteråt.

Dags att betala medlemsavgiften för 2017. 350:- sätts in på postgiro 488 40 43-3. Ange namn, adress och e-postadress i samband med inbetalningen. Är du också intresserad av att medverka i föreningsarbetet hör gärna av dig till någon av oss i styrelsen.

Varmt välkomna!

Styrelsen för Familjeterapiföreningen i Västra Sverige

Gilla oss gärna på facebook!
https://www.facebook.com/familjeterapiforeningen.vastrasverige/

 


Styrelsen   | Arrangemang   |  Föreningen

 

Till huvudsidan... 

Till förstasidan     Tillbaka en sida      Sidans topp     Länkar     Kontaktinformation     Bli medlem     Nyheter     Artiklar om familjeterapi     Kurser och konferenser     English version

 

Copyright © sfft   2012-03-04   Web: Informationssekreterare