Till huvudsidan...

Södra Sveriges förening för systemisk terapi och familjeterapi


Styrelse:

Ordförande: Malena Cronholm-Nouicer. E-post: malenanouicer@yahoo.se

Kassör: Ronny Axelsson, medlemsnsvarig. E-post: ronny.axelsson@home.se

Ledamot: Simon Bloomfield. E-post: simonw.bloomfield@gmail.com

Ledamot: Jocelyne Korman. E-post: joce@sikt.nu

Ledamot: Antonija Andersson. E-post: andersson@medlingsbolaget.se

Ledamot: Lotta Beskow. E-post: lotta.beskow@gmail.com

Ledamot: Cecilia Örnemark. E-post: cecilia@ornemark.info

 


 

Presentation av föreningen

Lokalföreningen, Södra Sveriges Förening för Systemisk terapi och familjeterapi, har varit verksam sedan mitten av 1980-talet. Den nya styrelsen för föreningen har nu haft sitt första möte för året.

Vi ser fram emot att under 2018 tillsammans med er medlemmar fortsätta arbetet med att synliggöra familjeterapeutiska metoder och forskning inom olika områden samt skapa och värna forum där reflektion och samtal kring familjeterapeutiskt arbete får plats. Det känns viktigare än någonsin i tider av starkt fokus på individen.

Du som medlem är oerhört viktig! Det ekonomiska bidraget i form av medlemsavgiften och ditt engagemang gör att vi kan driva viktiga frågor vidare och bjuda in intressanta föreläsare. Det innebär också att det kan finnas en nättidning vars redaktion har starka ambitioner att rapportera om intressanta händelser inom det familjeterapeutiska området från olika delar av Sverige. Föreningen har också möjlighet att bidra ekonomiskt till medlemmar som önskar delta vid t ex Familjeterapikongressen. Ditt medlemskap gör helt enkelt en viktig skillnad i föreningens arbete för att stärka familjeterapins röst! Snart kommer också möjligheten att betala medlemsavgiften via swish.

Medlemsavgiften är 275 kr/år och betalas in på plusgiro 485 09 76-4. Var god ange namn, adress och e-postadress. Aktuell information från föreningen skickas ut via e-post så tänk på att meddela eventuell adressförändring.

Har Du idéer eller tankar så hör gärna av Dig till någon av oss i styrelsen!

 

Stadgar Södra

Årsmöte 2017, protokoll

Verksamhetsberättelse 2016

 

 


Föreningen   | Arrangemang

Till huvudsidan... 

Till förstasidan     Tillbaka en sida      Sidans topp     Länkar     Kontaktinformation     Bli medlem     Nyheter     Artiklar om familjeterapi     Kurser och konferenser     English version

 

Copyright © sfft   2012-03-04   Web: Informationssekreterare